EL PROPER DISSABTE 24 D’OCTUBRE ES PRESENTA JUNT TOT EL FUTBOL DE SANT FELIU AL CAMP MUNICIPAL DE VILARTAGUES



El proper dissabte 24 d’octubre el futbol de la ciutat viurà per primer cop un fet únic ja que es veuran sobre la gespa del Camp Municipal de Vilartagues tots els jugadors dels Clubs de futbol de la Ciutat fent la seva presentació davant els afeccionats.  Els Clubs han esperat a fer aquesta presentació quan ja es porten algunes jornades de lliga per esperar que comencin els entrenaments dels més petits de l’Escola de Futbol.

Els quatre equips sèniors de St Feliu aportaran prop de 90 jugadors entre els equips de l’Ateneu Deportiu Guíxols (2ª Catalana i 4ª Catalana), el Vilartagues Club de Futbol (3ª Catalana) i el Sènior Femení de l’Escola de Futbol Sant Feliu.  El Futbol Base de l’Escola de Futbol Sant Feliu n’hi aportarà prop de 290 repartits en 21 equips, des de l’Escoleta al Juvenil A. 

L’acte començarà a les 16:30 i comptarà amb la presència de les Directives dels Clubs i dels representants de l’Ajuntament i de la Federació. Un cop acabada la Presentació el Juvenil A de l’Escola jugarà el seu partit corresponent a la tercera jornada del Campionat de Lliga de 1ª Divisió.

Durant el Cap de Setmana del 24 i 25, l’Escola de Futbol farà captació de fons per la lluita contra el Càncer de Mama, que el proper dia 19 conmemora el seu Dia Internacional, a càrrec del Sènior Femení del Club.